14 tips to do and to update for autumn

via Pinterest


Het is een beetje een mix geworden tussen herfst to do's en updates, maar ik hoop dat je hiermee je herfstvakantie of andere regenachtige herfstdagen kunt voelen!

1. Maak je kamer lekker herfstproof en ruim op. Echt waar, dit kan zo goed werken tegen een slecht humeur. Voor tips, zie dit artikel.

2. Het lekkerste om te doen op een regenachtige herfstdag is urenlang series kijken. Mijn favorieten? 24, prison break, penoza en geordie shore.

3. Maak ook je lichaam herfstproof door een dagje naar een spa te gaan en jezelf te laten verwennen met een heerlijke massage.

4. Niks te doen? Struin pinterest af op zoek naar diy's en ga een hele middag bezig met je werkje.

5. Niets beter dan een filmpje pakken op een regenachtige herfstdag. Er draaien weer veel leuke films deze maand, dus genoeg keus!

6. Update je garderobe en ga een dagje shoppen! Al eerder een artikel gemaakt over de must-haves voor de komende herfst.

7. Ik maak graag collages online, maar doe het niet zo vaak met lijm en tijdschriften. Een mooie bezigheid om in de herfstvakantie of een andere vrije dag te doen. Meteen een leuke decoratie voor in je kamer.

8. Struin youtube af op zoek naar spannende make-up tutorials en leef je uit. En als je toch de hele dag thuis bent; zoek dan meteen de heftigste uit!

9. Leer jezelf dit seizoen iets nieuws. Denk aan een nieuwe hobby, een instrument, een sport, etc. Neem een bepaald doel voor de extra uitdaging.

10. Ik ben een paar weken geleden al geweest, maar dit is echt een goede manier om je herfstmood te updaten. Lekker naar de kapper gaan, of nog beter; kies een nieuwe coupe. Voor meer inspiratie klik hier.

11. Ga lekker het bos. Nee, niet voor een wandeling (al kan dat natuurlijk ook), maar voor een nieuwe profielfoto (eindelijk!).

12. Kies een lekker recept uit en leef je uit in de keuken. (bonus tip: ik kwam vandaag tot de ontdekking dat pompoen super lekker is)

13. Altijd goed: check de spoordeelwinkel en kies voor een mooi prijsje een dagje weg uit.

14. De ultieme, cliché tip; lees een boek. Ja, hij moest erbij, want het geeft je zo'n ultiem herfstgevoel! En vergeet de warme chocolademelk vooral niet.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten